Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A valódi Kleopátra igaz története ! (saját maga mesél urakodásáról nektek ratjam keresztül)

kleopatra-szobra.jpg1. lépésként segítségére vagyok egy mozgáskorlátozott 37 éves fiúnak ,aki a bemutatkozó oldalon látható képen van az ő testében reinkarnálódtam.

Arra kérlek titeket ne firtassátok többet, hogy mi van a nílus mélyén mert ahhoz nem járulok hozzá, de a felszínén bejárhatjátok hajóval egész egyiptomot és meg nézhetitek a denderai templomot amely személyes irányításom alatt épűlt és mekkora országon uralkodtam negyven éven keresztűl megértéseteket előre is köszönöm!

2. A teljes nevem Kleopátra Philopbator Tholemaiosz első század második felében időszámításotok előtt 69. január 10.-én egyiptomban születtem.

Nem állok vérrokonsában Nagy Sándorral a nagyapám IX Tholemaioz feleégül vette a hugát IV. Kleopátrát aki a nagyanyám, hogy születhessen egy törvénytelen gyermekük XII. Tholemaiosz az édesapám pedig feleégül veszi nővérét VI. Kleopátrát aki az édesanyám első gyermeknek Archinoe második gyeremeknek Bereniche harmadik gyermeknek én Kleopatra Philopbator Tholemaiosz.

3. Édesapám szigorú nevelésben részesített gyermekkorom nagyrészét tanulással töltöttem nem volt időm játszani mint a mai gyerekeknek időszámításotok előtt 51. március 30.-án Juliusz Cézár ültetett a trónra. 

4. első rendeletem így szól tilos testvéreknek össze házasodni mert testük el torzul és szellemi hátrányban lesznek.

5. második rendeletem nem vihetsz ki gabonát az engedélyem nélkül egyiptom területéről se északi se déli irányba kérned kell tőlem!

Az általam hordott hajviselet volt a védjegyem viselése nagy fokú felelősséggel járt nekem is a haj stílus viselésének vannak feltételei ezek a következők: növeszd meg hajad, hogy hátad közepéig szélessége válltól vállig érjen majd két kézzel húzd előre füleidhez eső részét a nyakad köré életmódodat is meg kell változtatni, ha esetleg molett alkatú vagy nem fog hozzád passzolni hetente iktass be gyümölcs fogyasztást is mert a gyümölcsök túlnyomó része méregtelenítő hatással bír.

Ha a hajstílusa ki van alakítva utána nem mindegy mivel és hányszor mosod!

Kizárólag természetes össze tevőket tartalmazhat a sampon stabilizátort színezéket semmi esetre sem ezek irritálják a fej bőrt.

Ha szeretnétek engem követni fogadjátok meg a tanácsaimat az itt látható kép a hiteles rólam!

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek Kleopátra.